Općina Gračac, Park Sv. Jurja 1, 23440, Gračac
mobitel
Telefon: 023/773-007, Fax: 023/773-004
sjena

Novosti

NATJEČAJ "GODIŠNJA NAGRADA NIKOLA TESLA - GENIJ ZA BUDUĆNOST" - Općina Gračac

NATJEČAJ "GODIŠNJA NAGRADA NIKOLA TESLA - GENIJ ZA BUDUĆNOST"29.1.2014.


Poštovani,


sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite na natječaj za dodjelu Godišnje nagrade „Nikola Tesla – Genij za budućnost 2014.“


Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost petu godinu za redom dodijelit će prestižne nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama koje su se istaknule svojim znanjem i inovativnim djelovanjem. „Nagrada Nikola Tesla – Genij za budućnost“ ove će godine biti svečano uručena u srpnju mjesecu u hotelu Esplanade u Zagrebu u društvu brojnih uglednika, a prilikom obilježavanja obljetnice rođenja svjetski poznatog izumitelja i genija Nikole Tesle.


Posebna pozornost i ove se godine pridaje mladima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima kojima javno odajemo priznanje za znanje koje pokažu na području fizike i poznavanja lika i djela Nikole Tesle i na području inovativnog djelovanja.


Valja napomenuti kako je okom godina nagrada zadobila znatnu medijsku i javnu pažnju te pozornost nekih od ponajboljih hrvatskih obrazovnih institucija.


Stoga, ako vam je fizika u malom prstu, poznajete život i djelo Nikole Tesle ili imate zanimljiv i inovativan izum ili projekt, prijavite se na natječaj, pokažite svoje znanje, postanite dobitnik Godišnje nagrade Nikola Tesla – Genij za budućnost i osvojite vrijedne nagrade. Prijave za natječaj bit će otvorene do 1. ožujka ove godine.


Sve detalje vezane uz natječaj, šaljemo Vam u prilogu, a za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


Srdačan pozdrav.


S poštovanjem,


Mr.sc. Roman Kosanović


Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost
e-mail: info@unt-genius.hr
web: www.unt-genius.hr
mob: 098 955 8461


NATJEČAJ 2014. GODINEObjavljeno: 29.1.2014.


GRAČAC Hrvatska

Posljednje novosti

banner banner2 banner3 banner4 banner4 banner5 banner6 banner7 banner8 banner9 banner10 banner11 banner12 banner14 banner13 EPPR